HOME Diensten Referenties Over ons Contact Adres  
Welkom De perfecte webwinkel voor uw bedrijf Fotoshoot en productfotografie Websites in alle vormen en maten Socialmedia Drukwerk

 

Webdesign
De creatieve medewerkers van HOMEPAGE (internet sites) kunnen ook voor uw organisatie een passende lay-out ontwerpen. Heeft u zelf nog geen idee voor het grafische gedeelte van uw website? Wij doen u in dit geval een voorstel, wat betreft de lay-out. Van simpele websites tot complexe webwinkels Homepage (internet sites) is de juiste partner

Domeinnamen
U kunt via HOMEPAGE (internet sites) diverse domeinnamen laten vastleggen vanaf € 1,21 per maand.

Hosting
Hosting via HOMEPAGE (internet sites) is het antwoord voor uw bedrijfspresentatie op internet. Om uw producten en diensten on-line te kunnen aanbieden, krijgt u de beschikking over uw eigen ruimte op een webserver van Computel.

Computel biedt haar klanten in het MKB verschillende hostingvarianten die aansluiten bij de behoeften aan technische faciliteiten. U heeft al een hostingpakket vanaf € 8,27 per maand. Informeer naar de mogelijkheden bij HOMEPAGE (internet sites).

Advies
Onze medewerkers kunnen u met een gedegen advies van dienst zijn in bijvoorbeeld één van de onderstaande situaties:

  • U heeft nog geen website of wilt deze laten wijzigen. OPLOSSING: onderzoek naar concurrentie, doelgroep, internetgedrag van de doelgroep etc.

  • U wilt een Internet winkel openen

  • U wilt een Intranet

  • Hoe promoot u uw nieuwe of verbeterde website

  • Hoe kan uw bedrijf gebruikmaken van Social Media, zoals Facebook, Twitter

Drukwerk
Wij kunnen ook uw drukwerk verzorgen of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes of enveloppen of tot het drukken van zeilen, presentatiewanden of relatiegeschenken.

E-commerce
Een woord wat u veel tegenkomt. Maar het houdt meer in dan alleen een on-line winkel.

Hierbij kunt u denken aan het betalen via Internet. Orderverwerking binnen uw organisatie. Een duidelijke management-tool, waaruit u alle benodigde informatie kunt halen, voor het samenstellen van rapporten.

Productfotografie / fotoshoots
Voor een goede website is het juiste fotomateriaal zeer belangrijk. Homepage (internet sites) kan voor u de foto's maken zodat u altijd zeker bent van een goed resultaat!

Videopresentaties
HOMEPAGE (internet sites) heeft de mogelijkheid om professionele video's te produceren. Of u nu een bedrijfspresentatievideo, productpresentatievideo of een videoclip wilt hebben, bij ons bent u aan het juiste adres!

 

© 2013 HOMEPAGE (internet sites)